• Wat zijn de openingstijden?

  Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 15:00uur. Onze keuken is geopend tot 20:00uur.

 • Zijn er lactose-, gluten- of ei-vrije pannenkoeken mogelijk?

  Wij kunnen rekening houden met alle dieetwensen. Zo kunnen wij een beslag maken op basis van boekweitmeel en/of met sojamelk. Heeft u een dieet of intolerantie wilt u dit dan doorgeven aan 1 van onze medewerkers. Dan houden wij hier rekening mee en kunnen wij u hierover adviseren.

 • Welke mogelijkheden zijn er voor groepen?

  Het is mogelijk om met een groep van meer dan 8 personen bij ons te komen eten. We vragen u dan telefonisch te reserveren. Zo kunnen we samen met u kijken hoe we er een gezellige avond voor u van kunnen maken.
  Vanaf 18 personen werken wij met een kleinere menukaart, hierdoor kunnen wij onze kwaliteit blijven garanderen. Naast onze kleinere menukaart hebben wij ook een pannenkoekarrangement, hierin vindt u een simpele pannenkoek met een drankje naar keuze en een heerlijk ijsje na.
  Ook hebben we een heerlijk pannenkoekenbuffet, dit kan tot 35 personen. Iedereen kan dan zelf zijn of haar pannenkoek beleggen met diverse zoete en hartige opties.
  Informeer voor deze bovenstaande mogelijkheden bij onze medewerkers, dit kan ook telefonisch door te bellen naar 0341-354125.

 • Hebben jullie parkeermogelijkheden?

  Wij hebben onze eigen parkeerplaats, deze bevindt zich naast het pand achter ons terras. Mocht dit vol zijn is het ook mogelijk de auto te parkeren bij de parkeerplaats van de Nieuwe Kerk aan de Kerkstraat 96 in Putten.

 • Mag ik een hond meenemen?

  Het is mogelijk om uw hond mee te nemen naar ons restaurant, zolang uw viervoeter geen overlast veroorzaakt voor andere gasten.

 • Kunnen we ook pannenkoeken afhalen?

  Uiteraard is het ook mogelijk om thuis van onze pannenkoeken te genieten. Deze kunt u dan bij ons afhalen. Kijk op de speciale afhaalmenukaart voor de mogelijkheden. Bestellen doet u door te bellen naar 0341-354125.

 • Zijn er mindervalidentoiletten?

  Er zijn mindervalidentoiletten aanwezig op de begane grond. Onze medewerkers wijzen u graag de weg.

 • Is het restaurant toegankelijk voor rolstoelen?

  Ja, wij zijn toegankelijk voor rolstoelen. Wel vragen wij u van tevoren te reserveren. Dan kunnen wij rekening houden met een geschikte tafel voor u. Ook vragen wij u dan via de zij-ingang binnen te komen. Zo heeft u geen last van drempeltjes of opstapjes.

 • Hebben jullie mogelijkheden om een kind te verschonen?

  Ja, wij hebben een mogelijkheid om uw kind te verschonen. Het verschoonkussen bevindt zich bij onze toiletten op de eerste verdieping. Ook is hier een luieremmer aanwezig.

 • Zijn er kinderstoelen beschikbaar?

  Wij hebben diverse kinderstoelen beschikbaar. Wilt u zeker zijn van een kinderstoel? Reserveer dan een tafel bij ons en geef aan dat u een kinderstoel nodig heeft. We zorgen dan dat deze voor u klaarstaat.

 • Kan ik met creditcard betalen?

  Het is mogelijk om bij ons met creditcard te betalen.

 • Kunnen we ook iets anders eten?

  Ja het is mogelijk om bij ons ook iets anders te eten dan een pannenkoek. Naast onze ambachtelijke pannenkoeken serveren wij ook heerlijke vleesgerechten zoals een saté van de haas, een hamburger of een schnitzel. Graag verwijzen wij u hiervoor door naar onze menukaart.